ninapicsi

Alla inlägg under mars 2012

Av Nina - 13 mars 2012 10:41

 

Sitter i skolan med en kaffemugg på sidan av datorn. Ska göra en affisch. Oooooorkar inte. Och efter skolan är det jobb. Orkar ännu mindre. Vill hem och städa på mitt rum. Få det att se ut som ett rum igen. Tråkigt blogginlägg det här....  

Av Nina - 11 mars 2012 20:25

 

I förra veckan var jag på arbetsintervju. Jag trodde att jag hade gjort någotlunda bra ifrån mig, men chefen/projektledaren ville tänka på saken, pga mig ålder osv. Skit också, tänkte jag. Sen några dagar senare får jag ett sms där han frågar om jag kan komma in dagen därpå och provjobba. Detta var alltså igår. Så jag provjobbade alltså igår och fick jobbet! För er som inte vet, så är det ett telefonförsäljlarjobb för Positiv Pension.Har lärt mig sjukt mycket på bara två dagar! Usch, första samtalet var så sjukt nervöst. Först fick jag sitta och lyssna i hörlurar när Elias ringde. Sen helt plötsligt skulle jag ringa själv! Nerverna satt då utanför kroppen. Men jag kom snabbt in i det och sålde två under provjobbsdagen. Inte helt dåligt.


Nu längtar jag bara till på Onsdag/Torsdag då jag åker upp till Idre med Kerstin, Christer och Betty och åker skidor. Har nu inte åkt på över ett år. Ska bli sjukt kul! Längtar så in i norden. Nej nu ska jag ta en bloss och sen kolla på film och somna in. 


Natti natti!

Av Nina - 9 mars 2012 15:37

 

Har nu sparat ihop en tredjedel av kostnaden som det kommer gå på att göra dessa skönhetsoperationer: ögonbrynslyft, ögonlockslyft och läppförstoring. Fixade en liten bild för att se lite hur det kommer se ut. Dock lite finare läppar än såhär. Vad tycks?






Hehe, nejdå! Sånt sysslar inte jag med!

Av Nina - 8 mars 2012 21:58

Idag på eftermiddag när jag hade egen studietid tog jag tillfället i akt och fotograferade Denise i studion. Helt plötsligt dök Julia up och jag var tvuungen att ställa mig framför kameran istället för bakom. Visst, jag kan tycka det är jätteroligt att bli fotograferad. Men då ska det vara när jag känner att jag ser ut som en människa också. Vilket det INTE gjorde idag. Usch. Här är i alla fall en bild på mig och Denise där vi båda ser ut som människor. Och nej, vi är inte feta utan har bara tröja/t-shirt som lurar kameran...   

Av Nina - 5 mars 2012 09:58

   

Valde en bild på min syster Linda och gjorde två olika redigeringar. Vilken bild som är snyggast tycker jag själv beror på vilket intryck man vill ge. 


Idag blir jag hemma från skolan. Känner mig alldeles trött i kroppen. Hängig. Samtidigt så kollar jag ut och ser det vackra vädret. Vill ut och fotografera!!! Tyvärr orkar jag inte det. Är för svag i kroppen. Vill dock inte riktigt inse det. Ska nog lägga mig i soffan och kolla på Saltkråkan eller någon annan söt film. 


Ha en trevlig dag ute i solen, vettja!

Av Nina - 4 mars 2012 18:38

  

Attraktion för fel person, kommer aldrig att fungera. Nånting i din närhet, gör mig konstig gör mig svag. Mitt hjärta kommer urbalans, gör mig okontrollebar.  Våra blickar möts och jag viskar. Jag vill gå hem med dig. 


Text från två låtar. Atrraktion för fel person och Gå hem med dig. Av Jessica. 

Ovido - Quiz & Flashcards