ninapicsi

Alla inlägg under december 2011

Av Nina - 16 december 2011 14:54

 

Manlig lucia & tärnor och kvinliga tomtar & stjärngossar! Lucia 2011, en underbar dag.

Av Nina - 16 december 2011 11:29

Hon träffade en kille, en trevlig kille. Han ville ha sex med henne men hon hade alltid varit hård med att säga nej, satt en klar och tydlig gräns att hon inte ville. De träffades inte på ca ett år. När de sen träffades ville han som vanligt ha sex med henne…


De var hemma hos henne. Satt i soffan och hade tv:n på. Denna gång hade han med sig sin fina hund också. De kysstes och det kändes bra. Hon ville dock inte gå längre än så. Absolut inte. Helt plötsligt låg hon ner. Han låg över henne. Hans stora kropp var mycket tyngre än hennes och hon sa att hon inte ville ha sex. Han fortsatte försöka hela tiden men hon lyckades ta sig upp och var sittandes igen. Hon hade klarat sig.

Han fick ner henne igen. Denna gång låg hon på mage och inte på rygg. Han smekte hennes rumpa och hon sa att hon inte tänkte ha sex med honom. ”Nej nej, sa han”. Han drog ned hennes tights och tryckte sig emot henne. Han sa att han inte skulle ”köra in den”. Hon försökte med hela in kraft att ta sig upp, med det var omöjligt. Han var längre och mer muskulös än henne. Han drog ned sina byxor. Hon sa ifrån. Han sa åter igen ”Du kan vara lugnt, jag kör inte in den”. ”Men skärp dig”, sa hon. Han lyssnade inte. Han körde den mellan hennes skinkor och juckade på. Helt utan samspel från hennes sida. Hon som trott att man var minst två i en sexuell handling som denna.


Hon fortsatte försöka trycka sig upp. Det gick inte. Hon försökte vrida sig, men det funkade inte. Han fortsatte jucka, trots att hon sa ifrån. Då slutade hon försöka kämpa sig bort. Det skulle inte gå. Blundade och önskade att han snart skulle vara klar. Vad var det som hände? Det här var inte okej. Helt plötsligt fick hon kraft igen och tog sig upp. Var snabb med att dra upp sina tights. Han sa ”vad fan jag var ju så nära. Det där hade räckt för mig”. Själv svarade hon ”Nu måste du åka. Pappa kommer hem på lunch när som helst”.


Det funkade att säga eftersom han var 12 år äldre än henne. Räkna själv, hon var 15 år. 

Av Nina - 15 december 2011 10:00

Sitter i skolan på sämmhällskunskapen. Har precis läst en artikell om jornalister i utlandet. Eftersom jag fick tid över kan jag skriva lite på bloggen. Igår nådde jag förresten mitt besöksrekord här på bloggen. Tänker dock inte avslölja hur många unika besökare jag hade igår eller vad jag brukar ha. Det får ni fantisera om själva. Nej nu tappade jag inspiration till att skriva något. HEJSVEJS!

Av Nina - 14 december 2011 14:28



Har precis haft matteprov. Gick väl inte suveränt, om jag säger så... Nu blir det att sitta i skolan till kl 16.00 ungefär och vänta på farmor & Hasse som ska hämta upp mig. Sover där i natt. Sak blir skönt att åka dit och bara slappna av. Det behöver jag just nu. Känns som någon Slagit mig i huvudet med en stekpanna och hållt mig uppe flera dygn samtidigt som jag blivit förnedrad. Trevligt va?


Nu har jag en lite otrevligare fråga till er. Vad anser ni vara våldtäkt?

Disskuterade detta på tjejjouren igår och nu vill jag veta vad ni tycker.   




Av Nina - 12 december 2011 12:16

   

Är hemma från skolan idag pga förkylning. Känns ju bra! Elleeeeeeeeer....? Känner mig lite döendes faktiskt, fast det gör jag ju så fort jag får ett virus i kroppen. 

     God natt.

Av Nina - 11 december 2011 22:26

 

Léon





 

Juni









Har umgåts med mina små gosegrisar idag och det har varit helt underbart!

     Det bakats pepparkakshus och julknäckebröd. Hoppas bara det blev gott.... Har inte hunnit smaka ännu nämligen, men det blev det säkert. Har varit med Per Markus också. Det var längesen och väldigt trevligt får jag lov att säga. 
     Nej nu ska jag sova. Har förresten blivit fökyld. Kul med en flickvän som smittar ner en lagom till jul och allt och sen ska man dit imorn igen och blir ännu mer sjuk. Logiskt va?




Natti natti! 










Av Nina - 11 december 2011 14:55

   

Vaknade vid sju i morse av att Therece skulle till bussen. Så snäll som jag är så låg jag kvar i sängen och lät henne gå upp ensam. Sov vidare till 12 och trallade upp då. Mer julbak i huset! Har redigerat lite bilder, fotograferat Juni och Léon, umgåts lite med Jossan, Linda och Kerstin. Nu ska jag iväg till Per Markus. För säkerhetsskull tar jag med mig kameran.

Kraaaaaaaam!

Av Nina - 10 december 2011 23:30



   

 

Min första manipulation i Ps. Vill tacka min kära vän Josefin för att gav mig en snabbguide via fb vart jag hittade rätt verktyg.

Vad tycks förresten?

Ovido - Quiz & Flashcards