ninapicsi

Alla inlägg under oktober 2011

Av Nina - 21 oktober 2011 11:48

Fy satan vad jag fryser & är trött. Inte läge att blogga just nu, känner jag. Kommer inte bli något bra. Förlåt..  

Av Nina - 20 oktober 2011 10:26

Har samhäll just nu. Eller....just nu har jag rast. Granska en politker... Det är vad vi är på väg att göra! Tycker arbetet är väldigt kul faktiskt. Precis min grej. Halva lektionen har redan gått. Bara 1 och en halvtimme kvar. Går sjukt snabbt! Sen är det lunch.


Vet inte om jag äter på konserthuset som vanligt eller på Bistron vid Rocklunda. Beror på vad som bestäms. Som ni kanske förstår ska jag vara på gymnasiemässan idag med. Tycker det är kul att stå och snacka med folk. Skulle kunna göra det hur mycket som helst. Om inte alla såg ut som livrädda barn, vill säga. Vilket de flesta gjort hittills. Kanske ser läskig ut med mitt röda hår och mina 180 cm på höjden? Nejdå, vad skriver jag egentligen...? 


Nu ska jag spurta ett varv i skolan, tror jag. Eller inte.  Har bara så sjukt mycket energi idag. Vad ska jag göra av den? På mässan såklart. Dum fråga. 


Hoppas ni får en underbar dag i det härliga höstvädret! 

Kram på er alla!!!!!

Av Nina - 19 oktober 2011 20:39

Orkar inte göra något större inlägg ikväll och detta inlägg blir väldigt basic och tråkigt. 


Är trött efter gymnasiemässan, studiecirkel och klubbfest. Det tar på krafterna att alltid le och vara glad. God natt!  

Av Nina - 19 oktober 2011 07:52

Mot Västerås! 

Ska vara JB ambassadör på gymnasiemässan idag, men det kanske jag redan skrivit? I vilket fall blir det säkert kul. Tar nog med mig löparskorna och står i så slipper hälarna lida mer än nödvändigt. 

Är lite osäker på vart Bombarier arena ligger dock. Hehe. Ute i lagom tid. 


Det löser sig! 


CIAO!

Av Nina - 18 oktober 2011 22:27

Sitter precis efter en hårkur i soffan och kollar på Charlies änglar. Bra serie faktiskt :) Om 17 min slutar det. Då ska lilla jag sova. Ladda inför imorgon. Får inte vara trött på gymnasiemässan när man är JB ambassadör. Jag är dock lite osäker på vart Bombardier arena ligger. Rocklunda tror jag. Någonstans där.. Vi får väl se hur det går. 


Ciao!

Av Nina - 18 oktober 2011 11:40

Tänk vad skönt att sitta inne på ett varmt café och fika i trevligt sällskap. En varm kopp choklad och lugn musik i bakgrunden.


Drömmer mig bort. Sitter och fryser i skolan. Ute regnar det och jag har inget paraply med mig. Snart bär det av till matsalen. Tanken av att jag kommer bli dyngsur får hungern att bli värre och värre. Suck...

Av Nina - 18 oktober 2011 10:47

Vatten. Frysning. Kort slutartid. Dagsljus. Lågt bländarvärde. 

Vatten. Det regnar ute. Blä!  

Av Nina - 17 oktober 2011 20:10

Varför lägger jag ut ett fotografi på en bil i rörelseoskärpa, kan man fråga sig. Svaret är enkelt. Mitt liv rör sig i en otroligt hög hastighet. Allt går så snabbt. Jag vill så mycket. Drömmarna är många! Målen, helt andra. Det skiljer sig som natt och dag.


Jag vet vad jag ska prioritera nu, och vad jag inte tänker lägga min energi på. Tyvärr finns det faktorer som suger energi ur mig, trots min motvilja.


Det fortsätter gå snabbt. Hjärtat slår snabbt och tiden rusar iväg. Nyss vaknade jag. Nu är det snart läggdags igen. För ett litet tag sen gick jag på lågstadiet och tjurade över luciakronan som inte ville fungera. Nu snurrar tankarna kring utbildning, familjen och boende. Saker och ting förändras så otroligt snabbt. Därför känns bloggen lite som min hastighetsmätare. 


 

Ovido - Quiz & Flashcards