ninapicsi

Alla inlägg under oktober 2011

Av Nina - 8 oktober 2011 16:36

  Har precis fixat mig. Sitter i sängen och funderar på om jag borde få rummet aningen mer i ordning eller om någonting roligare är mer frestande. 


Snart bär det av till Västerås igen. Tjejmiddag nästa! Snabbmatstjejmiddag kanske vi ska kalla det. Pizza. Mmm. Bantingsmat? Vilken tur att man inte går på diet då :D Funderar lite på hur jag tar mig hem i natt. Bussen till centralen, men till Enköping har tåget slutat gå och jag har inte mitt busskort till hands :O Imorn ska jag till Uppsala tidigt också. Mina planeringar vill inte gå ihop, känner jag lite spontant. Kanske sova hos Leyla? Ja men så kanske det blir. 


Förlåt Christer för min inte så bra planering för natten. Om du läser det här vet du vart jag sover. Blir inte kul att förklara det här för föräldrarna sen, känns det som. Vi får ta det som det kommer. 


Nej nu måste jag göra någonting åt mitt rum. I alla fall bädda sängen. Vi säger så. 


CIAO!

Av Nina - 7 oktober 2011 22:11

  Har tyvärr inte hunnit blogga någonting idag. Först var det skola, sen hem till Leylas nya lya. Så mysigt. Mitt nya hem! Efter dök det upp lite tråkigheter som gjort att detta är det mest givande jag har att skriva för kvällen. Återkommer imorgon.

God natt!

Av Nina - 6 oktober 2011 13:29



NEJ NU ÄR JAG BESVIKEN PÅ ER!


UNGEFÄR SOM SALLY PÅ BILDEN HÄR.

Jar ser nog hur många som varit inne på bloggen idag, men ändå har jag inte en enda kommentar på inlägget nedan. Vad är det för stil va?! Nu skrollar ni ner och ger mig en kommentar, tycker jag. 

 

Av Nina - 6 oktober 2011 10:34

 I have feelings. I have a dream. Have you?

Musiken spelar och jag känner hur hjärtat slår snabbare. Jag dagdrömmer mig bort till ett annat liv. Mitt liv i framtiden. Känns så verkligt. Så möjligt. Bara jag vill. Den ända begränsningen är jag själv.

Jag är stark. Viljestark. Vet vad jag vill, men samtidigt inne. Tiden får avgöra. 

Men hur gör man när nya människor kommer in i ens liv och "turn the world up-side-down" så att säga? Det kan vara positivt. Bringa glädje och äkta lycka. Starka känslor uppkommer. Men sen...olycka. Besvikelse och svek. Känslorna börjar åka berg-och-dal-bana. Hur. Hur ska man bära sig åt för att fortsätta uppfylla sina drömmar? Ska man förtränga känslorna och bara köra på, eller ska man stanna upp och känna efter? Men om man känner efter kanske drömmarna inte förblir detsamma.


Vad är era tankar kring detta? Skulle vara kul att höra(läsa) dem. 

Av Nina - 5 oktober 2011 17:54

Testar att blogga lite på pappas mobil. Ni ska dock veta att det går väldigt långsamt.Har förresten fått en mp4 av pappas en vän. Väldigt schysst får jag lov att säga! Nej nu ger jag upp. Det här var alldeles för jobbigt. Hej på er.

Av Nina - 5 oktober 2011 09:31

  Sitter i skolan och tänker på hur gott det skulle vara med en kopp kaffe. Mmmm. Skulle ju inte vara helt fel. Eller vad tycker ni?


Var hos tandläkarn igår. Lyckades få tag i Felix som tog sig på bussen i sista minuten från Uppsala --> Enköping för att följa med mig dit. Vi kom lite sent så om vi skulle hinna var jag tvungen att göra det utan bedövning. Borra då. Är spruträdd så det kändes inte helt fel. Förutom att jag blev ännu mer rädd för att jag skulle dö av smärta. Höll kramaktigt i Felix hand under hela tiden. Hehe. Tack för stödet Felix! 


Nu ska jag snart till gymmet och pumpa lite. Tjejen som aldrig gymmar :O Skön idrott vi har. Haha. Nej nu ska jag skriva en utvärdering av konditionsprogrammet jag gjorde för någon vecka sen. 


HEJSVEJS!

Av Nina - 4 oktober 2011 15:53

 

  S Å   H Ä R   K Ä N N E R   J A G   J U S T   N U  ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 

FÖRSTÅR NI? NEJ DET FÖR NI INTE! :'''''(


Ska till tandläkaren och borra bort HALVA TANDJÄVELN!!!! Toni skulle åkt till Enköping för att följa med mig och hålla mig i handen när jag panikslaget ligger i tandläkarstolen. MEN NEJ! Hon är sjuk. Känner bokstavligt för att bli påkörden av en bil eller liknande. Detta är inte okej! 


Någon som vill offra sig och följa med mig till tandläkaren? :$ Har tid där kl 17.20 i Enköping. Gråter snart. 

Av Nina - 4 oktober 2011 15:25

  


Sitter nu och har Estetisk kommunikation. Min grupp skulle till Myrorna och försöka få låna en ram eller två. Jag följde dock inte med. Hehe.. Men träffade pappa istället :D

Så himla skönt att bara få krama om honom. Ska träffa honom imorn lite mer odentligt, så att säga. 


Nej nu ska jag köpa lite kaffe, mitt i lektionen sådär bara. Hehe. 


CIAO!

Ovido - Quiz & Flashcards