ninapicsi

Alla inlägg under oktober 2011

Av Nina - 17 oktober 2011 09:39

Har inte så mycket bilder på datorn nu. Inte så mycket användbara bilder som inte redan använts. Detta blev lite invecklat, känner jag. Strunt samma, ni förstår säkert








Nu när jag fått betalt för ridstövlarna måste jag komma ihåg att skicka dem till köparen, betala tillbaka Malin min "skuld", och lägga pengarna på något jag behöver. Funderar lite på vad jag ska prioritera. Smink? Smink får det bli. Det behöver jag. Då är det problemet över. Thank good.    


Angående upphovsrätt osv är bilder tagen av mig men det är inte jags om målat den. Tyvärr vet jag inte konstnärens namn.

Av Nina - 16 oktober 2011 20:16

Har nackspärr. Känns som om det är på båda sidorna. Går det ens? Oavsett så är det värst på höger sida. Magen sammarbetar inte heller med mig. Känner för att krypa upp i fosterställning och bara gråta. Har ont och ingen värktablett hjälper. Drömmer om att det ska vara över imorgon. Vill inte se ut som ett missfoster på väg- och i skolan. Usch vad hemskt. Då gråter jag hellre i fosterställning på tåget. Om det gick att välja, vill säga.

Nej, nu ska jag nog gråta en skvätt. True talent gör mig sällskap.  

Av Nina - 15 oktober 2011 17:38

Sitter hemma hos farmor. Sov här i natt och blir kvar tills imorn. Är hundvakt åt Ronja, den lilla saken. 

Är aningen rastlös faktiskt. Känner mig låst när jag inte kan blogga från min egna dator med bilder på. Det här känns fel... Knasigt. 


Läntar så otroligt mycket tills sommaren. Vill jobba ihop pengar så jag kan kan köpa en egen kamera. En Canon EOS 1100D. Åh jag längtar så mycket!!!! Vilken frihet.


Nej men det här sög ju. Kan inte blogga på det här viset. klsjabÄFSIPJÄsd,md. Så ungefär känner jag. Hej på er!

Av Nina - 14 oktober 2011 11:28

Jag som trodde att Per Markus skulle med mig till farmor idag. Men nej. Eller....jo, han kommer ju imorgon. Fan jag slipper dig inte ändå..! :*

Av Nina - 14 oktober 2011 10:32

    Just nu känns allt stressigt, Jag vet att jag ligger i fas med allt vad gäller skolarbete men ändå känner jag en viss stress. Varför? Jag är väl van att jobba på högvarv och när det inte är så förstår nog inte min kropp det.   


Har svenska. Monie är sjuk så vi har Erik. Erik, sämhällsläraren. Han är bra så det är lugnt. Dock tittar vi på en tråkig film om snabbmatsvanor i USA. Snark....


VIll ha kaffe. Mmmm. Längtar redan till 14.30 då jag ska träffa Ingela. Fika på Brogården. Älskar Brogården. Deras kaffe är gott och det är jätte mycigt där. Mitt stamställe, vad gäller fika. Ska blir trevligt att träffa Ingela. Har inte träffat henne på länge nu. 


Nej nu är rasten slut. Det vankas film... Hoppas ni har det kul. Inte har jag tid att sitta och läsa blogginlägg inte. Njut ni. Gör det!


Hehe. Aggressiv Nina. Är egentligen glad.

Puss!

Av Nina - 13 oktober 2011 18:55

                Killen på bild 1, 4 och sex är Per Markus, min karl. Den söta blondinen är min kära vän Julia. Hunden är....Cilla eller Lisa. Vet inte vem som är vem och hur det stavas. söt hund i alla fall.


Dagen idag har varit bra, tycker jag! Först hade jag samhällsvetenskap. Till lunch blev det de populära pannkakorna och efter var det egen studietid som jag utnyttjade till att fixa min lilla rest i matte. Nu är jag i fas med allt vad gäller strudier och kan ägna mig åt framliggande pojekt och arbeten. Känns skönt! 


Imorn efter skolan far jag till farmor över helgen. Ska vara hundvakt till Ronja, deras hund, under fredagen. Per Markus kommer dit på lördag och gör mig sällskap. 


Nej men hejsvejs!

Av Nina - 13 oktober 2011 09:56

GRANSKA EN POLITIKER!

Här ska det granskas Moderaterna! Västerås politiker. Detta blir kul!  

(?)

Av Nina - 12 oktober 2011 20:06

Hör bebisen skrika. Vad vill den? Vad är det den försöker uttrycka? Förstår inte. Så mycket man inte förstår här i världen. Jaja.


Har redigerat lite bilder, pluggat lite och ätit dillkött. För er intresserade. Det var förresten väldigt gott. 


Ska nog kolla på The tourist nu. Sett en timme av filmen. Orkar inte titta om hela så tar efter där jag slutade. Nu är jag trött. Sov gott!

Ovido - Quiz & Flashcards